Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa takaisin avattuun Leijonaharjaan ♥
Kaikki roolipelaajat käykääpä lukemassa tämä!

Roolipeli


Roolipeliä voidaan pelata millä alueella tahansa. Eli ei ole pakko pelata koko ajan tallin ympäristössä. Yhtä lailla porukka voi lähteä maastolenkin jälkeen vaikkapa kahville lähikaupungin kahvilaan! Mielikuvitus on vain rajana - ja no realistisuus.

Roolipelin aika: Lauantai (päivä) ~ kevät (+12°) aurinkoista

Roolipeli  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Alex Kuolonrotko

28.06.2017 12:09
Juhla aloitti samantein reippaan kävelyn, mutta pysyi aisoissa ja hallinnassani. Nuoresta orista pystyi kuitenkin huomaamaan miten innoissaan se oli. Tein muutaman voltin toisella kierroksella ja kolmannella nostin jo ravin. Välillä hidastin takaisin käyntiin varmistaen, että Juhla ei innostuisi liikaa ja että tuo olisi hallinnassani. Kaikki tuntui menevän hyvin. Lämmittelisin kuitenkin vielä hetken ja joka tapauksessa antaisin Johannan mennä ensimmäisenä esteen ylitse. En tuntenut Rafaelia, joten en voinut olla varma, ettei Johannan ratsu päättäisi ottaa Juhlasta mallia ja lähteä itsenäisesti ylittämään estettä. Toki luotin tytön taitoihin, mutta näin pääsisimme mahdollisesti helpommalla.

Nimi: Johanna Aaltonen

22.06.2017 12:30
Kiristin satulavyön pysähdyttyäni kentän keskilinjalle, parin kolmen metrin päähän Juhlasta. Rafael kuunteli korvat vääntyillen linnunlaulua ja puidenlehtien havinaa kevyessä, raikkaassa tuulessa. Laskin jalustimet alas, asetin vasemman jalan jalustimeen ja ponkaisin satulaan. Otin ohjat käsiini ja painoin hevosen kylkiä kevyesti pohkeillani. Alex oli jo noussut satulaan.

Nimi: Alex Kuolonrotko

17.06.2017 23:47
Ulkona oli aurinkoista ja ihan lämmintäkin, joten minua ei ulkokentällä ratsataminen haitannut yhtään.
"Onhan se" vastasin ja lähdin taluttamaan Juhlaa kohti ulkokentän porttia. Olin oikeastaan ihan iloinen siitä, että esteet olivat valmiita, ei tarvinnut suunnitella rataa ja koska tyttö oli kuitenkin ratsastanut pienestä pitäen, luotin siihen, että hän oli osannut mitata välitkin sopivan pituisiksi. Juhla vilkuili ympärilleen, mutta pysyi kiltisti vierelläni aina kentälle saakka. Jätin portin auki, että Johanna pääsisi perässäni myös kentälle, ja vein ratsuni keskelle, missä saatoin kiristää turvavyötä ja nousta suomenhevosen selkään. Katselin hetken kenttää, ihan mukavalta esteradalta näytti, ei liian haastavalta Juhlan kaltaiselle yleishevoselle.

Nimi: Johanna Aaltonen

14.06.2017 16:53
"Mä ajattelin, että ulkokentällä olis kiva", vastasin ja väläytin kysyvän hymyn. "Mä oon kasannut jo esteetkin sinne. Onhan se sulle ok?"

Nimi: Alex Kuolonrotko

13.06.2017 23:58
"Ahaa, itse aloitin vasta 7 vuotiaana" kerroin ja kun Rafael ei ollut karsinan tiellä, lähdin kävelemään Juhlan kanssa ratsukon perään.
"Onko esteet jo valmiina, vai pitääkö rakentaa?" älysin kysyä. Koolla ei niin väliä ollut, sillä hevosemme oli samaa kokoluokkaa, mutta oli silti hyvä selvittää, mikä oli tilanne.
"Niin ja menemmekö maneesissa vai ulkokentällä?" kysyin vielä nopeasti perään. Antaisin Johannan valita täysin vapaasti, minulla ja Juhlalle se oli oikeastaan ihan sama.

Nimi: Johanna Aaltonen

13.06.2017 17:35
"Koko ikäni", sanoin ja virnistin. "Kolmen ikäisenähän mut hevosen selkään iskettiin."
Odottelin hetken paikallani, kunnes vetäisin henkeä ja sanoin: "Mä meen jo edeltä."
Sitten talutin Rafaelin ulos ja jäin odottamaan Alexia.

Nimi: Alex Kuolonrotko

13.06.2017 12:34
Juhla saattaisi hieman kuumettua, mutta uskoin taitoihini sen verran, että saisin pidettyä Juhlan silti aisoissa. Tulin ulos karsinasta ja lukitsin karsinan oven saman tein.
"Okei, esteet käy hyvin. Käyn vain nopeeta hakemassa kypärän ja hanskat" sanoin ja ripeillä askelilla kävelin varustehuoneeseen. Löysin varusteet nopeasti ja puin kypärän heti päälleni. Hanskat puin käteeni samalla kun palasin Juhlan karsinalle.
"Ootko harrastanut kauankin ratsastusta?" kysyin tytöltä ja avasin karsinan oven. Käteni liikkeellä vihjasin, että Johanna voisi mennä edeltä.

Nimi: Johanna Aaltonen

13.06.2017 09:17
"Esteitä." Vilkaisin Rafaelia hellästi hymyillen. "Esteet on nimittäin meidän kahden juttu."
Laitoin vielä kypärän päähän ja sitten olinkin valmis lähtöön.
"Mennäänkö?"

Nimi: Alex Kuolonrotko

12.06.2017 23:01
Harkitsin hetken asiaa. Vilkaisin Juhlaa, ori tuntui olevan tänään rennolla päällä ja suokki oli kuunnellut hyvin kieltoja.
"No eiköhän se luonnistu. Juhlan sainkin just valmiiks. Mitä ajattelit treenata?" kysyin. Ääneni oli nyt itsevarmempi kuin varustehuoneessa, sillä aiheena oli hevoset.

Nimi: Riley Axberg

12.06.2017 22:05
Naurahdin hiljaa tytön sanoille.
"No ootko yrittäny sanoo et sua ei oikeesti kiinnosta! Sillä voi loppujenlopuks olla aika moinen vaikutus, jos sen vaan tekee sille nätisti eikä huutaen ja raivoilla" sanoin ystävällisesti hymyillen.
#Sillä usko pois oon kokeillu# ajattelin hymyni takana.
Napautin tulipesän sormillani pois tupakasta ja heitin palamattoman tupakan tumpin ojaan jonne se joskus maatuisi. Astin vielä palavan tulipesän päälle tukahduttaakseni sen.
"Sitku oot polttanu sun röökin niin voin näyttää paikkoja jos haluut, ellei niitä oo jo sulle esitelty?" kysyin tytöltä kysymyksen hymyn kera.

Nimi: Johanna Aaltonen

12.06.2017 21:32
"Sillä on kyllä tapana joskus vähän pomotella, varsinkin jos joku uhkaa sen asemaa", lausahdin, "muttei se muuten niin tee. Joten.. mitäs sanot?"
Kieltämättä olin mennyt hieman... ihastumaan Alexiin mutta minkäs sille mahtoi? Niin mukavan oloinen ja ystävällinenkin hän oli.

Nimi: Alex Kuolonrotko

12.06.2017 18:51
Harjasin Juhlan ja puhdistin kaviot sekä aloitin varusteiden pukemisen hevoselle. Olin juuri laittamassa suitsia orin päälle, kun Johanna tuli luokseni Rafaelin kanssa. Rafael oli tuore asukas, mutta olin mennyt hevosen karsinan ohi muutamia kertoja viedessäni liikutettaviani pesulaan. Juhla hörähti ja piti korviaan pystyssä, mutta ei isotellut toiselle orille.
"Voisinpa tullakin, toki riippuen siitä, miten sun hevoses reagoi toisiin oreihin" vastasin. Juhla pureskeli hetken kuolaimiaan, mutta niiden asetettua hyvin, orin kiinnostus palasi tyttöön ja tämän ratsuun.

Nimi: Johanna Aaltonen

12.06.2017 14:48
Kävelin Rafaelin karsinalle mutta jäin hevosen eteen Alexin puuhia seurailemaan. Pieni hymynpoikanen karehti huulillani. Äkkiä kuulin hörähdyksen ja töytäisyn olkapäässäni. Havahduin ja katsahdin Rafaelia.
"Anteeksi, poika", sanoin ja halasin sitä. "Olin ajatuksissani. Nyt laitetaan sut valmiiksi ja mennään treenaamaan. Eikös vain?"
Varustettuani Rafaelin talutin sen Alexin luokse ja kysäisin pojalta ystävällisesti hymyillen: "Ei sua kiinnostais mun ja Rafaelin kanssa lähtee treenaamaan?"

Nimi: Alex Kuolonrotko

12.06.2017 11:25
Pääsin ongelmitta oven ja Johannan ohitse ja käännyin sanomaan kiitos. Tyttön vastaus ehti kuitenkin tulla nopeammin ennen kuin sain avattua suutani.
"Kiitos" halusin olla kohtelias joka tapauksessa. Väläytin vielä pikaisen hymyn ja lähdin kävelemään Juhlan karsinaa kohti.

Nimi: Johanna Aaltonen

08.06.2017 10:14
"Totta kai", vastasin ja harppasin ovelle pitääkseni sitä auki, jotta Alex pääsisi ongelmitta hevosensa luo.
"Ole hyvä vaan", sanoin heleästi ja hymyilin.

Nimi: Alex Kuolonrotko

07.06.2017 22:37
Tilanne sujui ongelmitta ja normaalisti nolostumisestani huolimatta.
"Johanna... Hyvä on, yritän pitää mielessä" vastasin ystävällisen ja jo rennon hymyn kera. Kävelin hakemaan Juhlan satulan ja suitset. Onnistuin myös pitämään harjakorista kiinni, mutta sitten käteni olivat täynnä.
"Hei tota, haluisitko pitää tota ovee auki mulle? Siitä olis paljon apua" pyysin sievältä tytöltä.

Nimi: Wolfie

04.06.2017 21:34
Saga Wilson

Naurahdin huvittuneesti Jaden koulutus kommentille ja nyökkäsin innostuneena ehdotukselle pieneen laukkakisaan. Hymylin tytölle ja kannustin Piraten Siggen vierelle. Zaor seisahtui hevosten väliin olemus valppaana.
"Hyvä on. Katsotaan mistä ponisi on tehty", naurahdin ilkikurisesti ja maiskautin Piraten liikkeelle. PEllon takana kohosi tallirakennus ja ensimmäiset tarhat.

Nimi: Josette

04.06.2017 21:12
Nicholas O'Brien

Katselin nuoren naisen touhuja, kun hän oma-aloitteisesti alkoi jakaa heiniä tarhassa oleville hevosille.
"Onhan näitä jokunen päälle 40. Ei siis ihan unelmatyötä tää", vastasin ja loin naiselle jopa pienen virnistyksen. Nainen näytti jotenkin kaipaavalta, ehkä hän oli ollut erossa hevosista pidemmänkin aikaa, ajattelin hiljaa kohdatessani hänen katseensa omallani.


Jade Meadow

"Tai sitten sun koiras on vaa innoissaa päästessään vähä juoksemaan hevosten kanssa", vastasin naurahtaen. Zaor pysytteli lähellä koko ajan, vaikka välillä koira kävi tutkimassa jotakin pusikkoa vähän tarkemmin. Kohta Saga kutsuikin jo koiran vierelleen.
"Se on koulutettu hyvin", kehuin koiraa hymyillen.
"Otettaisiinko kisa pellolla?" lisäsin kilpailuvietti kiiltäen silmissäni. Vaikka Sigge oli paljon pienempi kuin Sagan hevonen, pääsi ponikin halutessaan kovaa vauhtia.


Emily Amaryllis

En voinut pidätellä pientä hymyä, joka karkasi huulilleni Rileyn sanojen johdosta.
"Jep, toi pitäis istuttaa mun veljenkin ajatusmaailmaan", vastasin pieni hymy yhä huulillani. Puhalsin savua ulos ja huokaisin hiljaa. Ehkä tallilta löytyisi ihan ok tyyppejäkin, ajattelin ja annoin katseeni löytää tiensä Rileyn silmiin.

Nimi: Pyry

02.06.2017 07:31
Johanna Aaltonen

Pysähdyin ovensuuhun ja käännyin katsomaan Alexia.
"Johanna", vastasin pienesti hymyillen. "Johanna Aaltonen."

Nimi: Alex Kuolonrotko

01.06.2017 22:07
Väläytin pikaisen hymyn tytön naurahtaessa ja häpeä katosi kasvoiltani. Toinen aikoi lähteä kertomatta nimeään, mikä sai minut lipsauttamaan kysymyksen.
"Mikä sun nimi sitten on?" halusin hautautua maan alle. Sen sijaan jähmetyin vain paikalleni odottaen tallitoverin reaktiota.

Nimi: Pyry

25.05.2017 22:24
Johanna Aaltonen

"Ei se mitää haittaa", naurahdin. "Jos olisin itteeni ottavaa tyyppiä, sä todennäköisesti olisit jo tuolla tallikäytävällä. Joten juu.. Kunhan et unohda nimeäni, mä olisin kiitollinen."
Väläytin pienen hymyn, ennen kuin harppasin pois huoneesta.

Nimi: Alex Kuolonrotko

25.05.2017 20:16
Kaivoin repustani puhelintani kun huoneeseen saapui ikäisen tyttö. Olin nähnyt hänet Leijonaharjassa muutamann kerran ennenkin. Nyökkäsin tuolle ja jatkoin puhelimeni etsintää. Löysin se juuri samalla hetkellä, kun tyttö jatkoi puhumista, hänkin tunnisti minut, mutta toisin kuin minä oli joskus kuullut nimenikin. Nousin ylös ja tungi puhelimeni takkini taskuun.
"Juuh... Alexhan mä olen. Toimin täällä parin hevosen liikuttajana. Tota... Olen pahoillani, mutta en ole tainut koskaan kuulla sinun nimeäsi" tunnustin pahoillani ja vähä häpeillenkin.

Nimi: Pyry

25.05.2017 13:48
Johanna Aaltonen

"Odotas poika", sanoin Rafaelille ja taputin sen kaulaa. "Mä haen vielä turvaliivini varustehuoneesta, niin sitten lähetään."
Harpoin varustehuoneeseen mutta ovensuussa jämähdin yllättyneenä paikoilleni. Huoneessa oli poika - jonka kyllä olin nähnyt pari kertaa aiemminkin, en vain ollut kiinnittänyt huomiota, enhän tuntenut koko ihmistä.
"Moi", tervehdin hieman varovasti, väläytin ystävällisen hymyn ja astahdin turvaliivini luo. "Mä tulin vaan tätä hakemaan, oon menossa treenaamaan Rafaelilla. Sähän käyt täällä usein..." Suoristauduin seisoma-asentoon, katsoin suunnilleen minun ikäiseni pojan silmiin tutkivasti. "Melkee muistan sun nimen.. Alex?"

Nimi: Alex Kuolonrotko

25.05.2017 13:32
Aika oli korvannut haavat einä Isabella enää kummitellut mielessäni. Arwen oli vaihtanut maisemaa luultavasti entisen väkivaltaisen poikaystävänsä takia. Minä jatkoin elämääni toimien edelleen liikuttajana parille Leijonaharjan hevoselle. Mietin mitä tänään tekisin Juhlan kanssa, voisin kokeilla esteitä. Kaarsin mustan avoautoni tallin parkkipaikalle. Ennen kun nousin ylös autosta, nappasin pelkääjänpaikalta kamani. Kävelin tallille ja vein reppuni varutehuoneeseen.

Nimi: Gaapriel

24.05.2017 20:49
Riley Axberg

"No mut vaikka sun veli onki kaakki hullu nii ei sun tarvii olla!" sanoin ystävällisesti hymyillen ja otin hatsin röökistäni.
"Kaikkia ei oo tehty hevosten selkään! " lohdutin nuorta tyttöä.

Nimi: Wolfie ft. phone

24.05.2017 10:43
Saga Wilson

Hymyilin Jaden kiitokselle. Nauroin iloisesti tämän ehdotukselle tutustuttaa koiria.
"Minä olen sitä mieltä, että se voisi onnistua. Zaor on yleensä ystävällinen muita koiria kohtaan", tuumasin ja väistin oksaa. Puiden välistä alkoi vilahdella tallennus ja tarhoja. Käskin Zaorin vierelle ja musta koira totteli. Se näytti pirteämmältä kuin aikoihin.
"Sigge seura taisi tehdä hyvää", naurahdin.

Nimi: CrimsonLoki

23.05.2017 23:21
Liliana Wiggins

Katselen pieni hymy suupielilläni kuinka hevoset tungeksivat heinäkasojen ympärille syömään. Ne hörisivät tyytyväisinä hamutessaan silkinpehmeillä huulillaan heiniä. Samassa mies lähti seuraavaa tarhaa kohti samalla minulle vastaten. Lähden ripeästi tämän perässä. Päästessämme tarhalle vastasin miehelle vain lyhyellä nyökkäyksellä. Oma-aloitteisesti haalin kärrystä ison kasan heinää ja heitän sen miestä auttaakseni tarhan aidan ylitse. Hevoset käyvät oitis heinäkasan kimppuun. Tämän jälkeen viskaan toisen kasan, mutta vain eri paikkaan kuin ensimmäisen satsin.
"Kuinka paljon täällä on hevosia?", kysyn yht'äkkiä pieni uteliaisuuden pilke äänessäni hetken hiljaisuuden jälkeen ja käännän haikeilta näyttävät kasvoni nuorta miestä kohti.

Nimi: Josette

23.05.2017 23:10
Jade Meadow

Olin koko keskustelun ajan ollut kääntyneenä Sagaan päin joten oikein säpsähdin, kun tyttö huudahti oksasta. Käännyin nopeasti oikein päin satulassa ja ehdin viime hetkellä kumartua Siggen kaulalle ja oksa sai jäädä omaan rauhaansa.
"Kiitti", sanoin hymyillen, kääntäen katseeni hetkeksi takaisin Sagaan.
"Äidin koira Lalla on vasta alle vuotias, mutta kasvaa hirveää tahtia! Mitä luulet, voisiko ne päästää pihalle leikkimään Zaorin kanssa?" kysyin uteliaana. Lalla oli energinen ja riehakas joten koirakaveri ei ainakaan tekisi pahaa.

Nimi: Pyry

22.05.2017 21:43
Katsoin Tommyn perään hämmentyneenä, jopa hieman loukattunakin, vaikka hän olikin jo mennyt ulos.
"En mä tarkottanu sitä sillä tavalla", mutisin syvään huokaisten ja kiristin satulavyön. "No, taitaa olla parasta jättää ulkomaalaset miehet rauhaan vai mitä, Rafa? Niinpä... Käsittävät varmaan tahallaan väärin, voi jumalauta."

Nimi: Nikki

22.05.2017 21:25
Michael Lee Hunter ⛧

Jenkki tyrmistyi vähän, kun Johanna lähinnä ilmoitti, ettei rumpalia kiinnostaisi jäädä katsomaan. “No sähän sen tiiät”, Tommy tuhahti melkein halveksivaan sävyyn, suunnaten kuitenkin takaisin pihalle, mielessään todeten, että häipyisi aika nopeasti maisemista, jos kaikki tytöt olivat noin ärsyttäviä.

Nimi: Pyry

22.05.2017 21:21
Johanna Aaltonen

"Mun pitäis oikeestaa jo lähtee treenaamaan", sanoin. "Esteratsastusta nimittäin. Sua ei varmaan huvita jäädä katsomaan. Älä huoli, en pahastu jos asia on niin. Mä tajuan kyllä."
Aloin satuloida Rafaelia.

Nimi: Nikki

22.05.2017 18:40
Michael Lee Hunter ⛧

Sopuisasti Tommy vähän silitti eläintä, vaikka rumpalipojan mielenkiinto rupesi karisemaan, kun tyttö kaveerasi hevosen kanssa ja vaikutti kiinnostuneemmalta siitä, kuin Tommysta.

Nimi: Pyry

22.05.2017 18:32
Johanna Aaltonen

"Vai niin."
Menin Rafaelin karsinaan ja sanoin Tommylle hymyillen: "Voit silittää sitä jos haluut."

Nimi: Nikki

22.05.2017 18:27
Michael Lee Hunter ⛧

Nuorukainen pudisti päätään, kun Johanna uteli, oliko rumpalipoika ennen ollut hevosten kanssa tekemisissä.

Nimi: Pyry

22.05.2017 18:21
Johanna Aaltonen

"Ootkos sä muuten ennen ollut hevosten kanssa tekemisissä?" kysyin.
Olin utelias ja Tommy ei minusta näyttänyt hevosihmiseltä - saatoin olla väärässäkin.

Nimi: Nikki

22.05.2017 18:05
Michael Lee Hunter ⛧

Mies huomasi pian, että blondi oli lähinnä vaivaannuttavaa seuraa, kun tämä vastaili aika lyhyesti ja vain tapitti rumpalipoikaa. Toki Tommy oli huomannut, että suomalaiset yleisestikin olivat melko vähäpuheista kansaa, mutta rumpalipojan ikäiset tytöt tapasivat kyllä puhua paljon enemmän ja oikeasti pitää sosiaalisen kanssakäymisen liikkeellä antamatta tilaa kiusalliselle hiljaisuudelle.

Nimi: Pyry

22.05.2017 18:02
Johanna Aaltonen

"Jaaha." Kohautin toista kulmaani merkitsevästi Tommylle pienen sivuhymyn kera.

Nimi: Pyry

22.05.2017 17:51
"Jaaha." Kohautin toista kulmaani merkitsevästi Tommylle pienen sivuhymyn kera. "Tiedätkö... Sä oot aika paska valehtelija!"
Nauroin vilpittömän iloisesti. Uusi tuttavuus, uudet välähdykset ihmisistä yleisesti.

Nimi: Nikki

22.05.2017 17:37
Michael Lee Hunter ⛧

Honkkeli pudisti kiharaista päätään, kun Johanna kysyi, pitikö Tommy tyttöä nyt ihan sekopäänä. “En. Mä en vaa tiiä, mitä mun odotetaa nyt sanovan”, rumpalipoika naurahtaen väitti, vilkaisten vaaleaverikköä, joka oli suomalaiseksi melko pitkä, ehkä vain viitisentoista senttiä jenkkiä lyhyempi.

Nimi: Pyry

22.05.2017 17:32
Siristin hymyillen silmiäni, kun tarkastelin vaiteliaan Tommyn katsetta.
"Mitä mietit? Että oon ihan seko, vai?"

Nimi: Nikki

22.05.2017 17:09
Michael Lee Hunter ⛧

Rumpalipoika vain nyökkäsi, kun tyttö kertoili, että Rafael oli tytön elämän rakkaus ja ettei kukaan tai mikään erottaisi tätä hevosestaan, eikä Tommy ollut varma, mitä helvettiä moiseen olisi pitänyt sanoa. Itseasiassa riikinkukko jopa ajatteli, että ehkä Johanna oli vähän kajahtanutkin.

Nimi: Pyry

22.05.2017 17:06
Johanna Aaltonen

Naurahdin. Tommy selvästi oli luullut, että olin puhunut ihan oikeasta poikaystävästä.
"Rafael on mun elämäni suurin rakkaus", lausahdin ja hymyilin kullalleni. "Meitä ei erota mikään eikä kukaan."

Nimi: Nikki

22.05.2017 16:58
Michael Lee Hunter ⛧

Honkkelin kasvoille levisi huvittunut ilme, kun vaaleaverikkö suuntasi yhden tallissa seisovan hevosen luokse, rumpalipojan seuratessa bootsinkorot äänekkäästi lattiaan kopsahdellen. “Heippa”, rumpalipoika tervehti naurahtaen, katsellen eläintä, joka pälyili epäluuloisen näköisenä Tommya.

Nimi: Pyry

22.05.2017 16:51
Johanna Aaltonen

"Mennääs sitte tonne talliin", sanoin ja käännyin ja astahdin talliin. Tommy kuului tulevan perässäni. Johdatin hänet Rafaelin karsinalle hymyssä suin.
"Tää poika tässä on Rafael." Käänsin katseeni hevoseen. "Rafael, sano hei Tommylle."

Nimi: Nikki

22.05.2017 16:35
Michael Lee Hunter ⛧

Tommy kurtisti vähän kulmiaan, kun toinen ensin oli antaa kuvan, että rumpalipojalle voisi olla tarjolla jotain enempääkin, jos rumpali sitä kaipaisi, mutta sitten tyttö kertoikin jostakusta Rafaelista, jolle kuulemma oli varattu. Vielä enemmän miehenraakile kuitenkin hämmentyi, kun Johanna houkutteli Tommya mukaansa moikkaamaan tätä Rafaelia. Kiltisti Tommy kuitenkin suostui seuraamaan tyttöä.

Nimi: Pyry

22.05.2017 16:32
Johanna Aaltonen

Minulta pääsi hyväntuulinen, heleä naurahdus, minkä jälkeen vain katselin Tommya. Ruskeat silmät.
*Kuin koiranpennulla*, ajattelin ja samassa minua jo lähes hävetti mietteeni. *Mitä hemmettiä mä ajattelen?!*
"Ahaa", sanoin sitten ja hymyilin, nyökäten päätäni. "Mutta kuule. Jos käy niin, että... että kaipaat jotain enemmän, ni mun pitää kertoo yks asia." Katsoin Tommya silmiin teatraalisen vakavana. "Mä oon varattu. Sen miehen nimi on Rafael. Haluutko tulla moikkaamaan sitä?" Väläytin pienen sivuhymyn. "Älä huoli, se on tosi mukava ja tykkää varmasti sun jutuistas. Tuus ny."

Nimi: Nikki

22.05.2017 16:32
Michael Lee Hunter ⛧

“Los Angelesista”, Thomas vastasi, kun toinen kyseli, mistä päin maailmaa pieni rumpalipoika oli kotoisin. Rumpalipojasta oli vähän hassua, että kotona Yhdysvalloissa, oli rumpali sitten missä vain, kaikki tunnistivat leveän kalifornianmurteen, mutta suomalaiset joutuivat jatkuvasti kysymään, mistä Tommy oli. “Sitä vaa, et jos sä tai joku muu tarjoo seuraa, ni kyl mä otan sen vastaa”, honkkeli vastasi viattomaan sävyyn, kurtistaen itsekin vähän kulmiaan antaakseen mielikuvan, ettei ymmärtänyt, miksi Johanna oli kuvitellut rumpalin tarkoittaneen jotain enempää. Kiharapää ei tietenkään ollut mikään mestarivalehtelija, mutta mestariflirttailija senkin edestä, minkä vuoksi Tommy oli oppinut melko lahjakkaaksi flirttinsä salaamisessa, jos tytöltä ei tullutkaan vastakaikua.

Nimi: Nikki

22.05.2017 16:16
Michael Lee Hunter ⛧

“Los Angelesista”, Thomas vastasi, kun toinen kyseli, mistä päin maailmaa pieni rumpalipoika oli kotoisin. Rumpalipojasta oli vähän hassua, että kotona Yhdysvalloissa, oli rumpali sitten missä vain, kaikki tunnistivat leveän kalifornianmurteen, mutta suomalaiset joutuivat jatkuvasti kysymään, mistä Tommy oli. “Sitä vaa, et jos sä tai joku muu tarjoo seuraa, ni kyl mä otan sen vastaa”, honkkeli vastasi viattomaan sävyyn, kurtistaen itsekin vähän kulmiaan antaakseen mielikuvan, ettei ymmärtänyt, miksi Johanna oli kuvitellut rumpalin tarkoittaneen jotain enempää. Kiharapää ei tietenkään ollut mikään mestarivalehtelija, mutta mestariflirttailija senkin edestä, minkä vuoksi Tommy oli oppinut melko lahjakkaaksi flirttinsä salaamisessa, jos tytöltä ei tullutkaan vastakaikua.

Nimi: Pyry

22.05.2017 16:09
"Sä puhut englantia!" henkäisin yllättyneenä - englanniksi tietenkin. "Mistäs päin maailmaa sä oot kotosin?" Sitten kurtistin hieman kulmiani epäluuloisena. "Mitä se sun viimesin muuten meinas?"

Nimi: Nikki

22.05.2017 12:09
Michael Lee Hunter ⛧

Rumpalipojan pää kallistui hieman oikealle, kun tyttö onnistui sekoittamaan Tommyn pakan ilkikurisella virneellään ja kysymyksellä, joka sai rumpalin kyseenalaistamaan valehtelukykyjään. Rumpalipoika riisui pilottilasinsa katsellakseen suklaanruskeilla koiranpentusilmillään Johannaksi esittäytynyttä tyttöä. “Riippuu ihan siitä, mitä tarjotaa”, rumpalipoika vastasi virheettömällä englannillaan, pieni virnistys toisessa suupielessä kareillen.

Sivut toimivat parhaiten Google Chromella.

©2019 Leijonaharjan ratsutila - suntuubi.com